BERESTERK BOKSEN

Beresterk boksen is een combinatie van therapeutisch boksen, weerbaarheid vergoten en coaching. Waarbij we vooral gaan werken aan: grenzen stellen, leren reguleren, leren om te signaleren waar stress ontstaat in jouw lichaam en wat stress/druk met jou doet. Leren wat afstand nemen en uit de situatie stappen voor jou oplevert aan controle en jezelf weer veerkrachtig en Beresterk kunnen voelen.

BERESTERK OPVOEDEN

Opvoeden is een vak apart, helaas is het geen vak dat op school voorbij is gekomen. Met Beresterk Opvoeden zorgen we er voor dat je wél de juiste kennis en handvaten mee krijgt middels onze challenge zodat jij je kind beter leert begrijpen, een beter relatie krijgt met je kind en je stap voor stap werkt naar gewenst gedrag van je kind, maar ook voor jezelf als opvoeder.

NLP COACHING

We bieden diverse NLP coachingstrajecten aan voor zowel ouders als kinderen. Hierbij werken we aan het versterken van de relatie tussen ouder en kind, vergroten van de mentale weerbaarheid en maken we gezamenlijk stappen richting gewenst gedrag en ontwikkeling.

STRONG KIDS

Kinderen en jongeren leren bij ons om hun eigen keuzes te maken, te leren wat bij hen past, wie ze zijn en wat hun plek in de groep is. De kinderen mogen telkens kiezen of zij een groepsproces of een individuele opdracht willen doen. De opdrachten zijn leuk, prikkelend, interactief en leerzaam. De trainingen worden voor verschillende leeftijdsgroepen aangeboden, tussen 8 en 18 jaar.

WORKSHOPS

Wil je als organisatie of vereniging een nog positievere impact geven aan jullie begeleiding en/of werkzaamheden met kinderen? Wij bieden diverse Beresterke oplossingen middels trainingen of workshops met betrekking tot mentale weerbarheid, in de breedste zin van het woord.