NLP Kindercoaching

We bieden diverse NLP coachingstrajecten aan voor zowel ouders als kinderen. Hierbij werken we aan het versterken van de relatie tussen ouder en kind, vergroten van de mentale weerbaarheid en maken we gezamenlijk stappen richting gewenst gedrag en ontwikkeling. Het traject is ten allen tijde maatwerk omdat ieder kind uniek is, evenals de wensen van ouders en/of kind. Benieuwd op NLP kindercoaching iets voor jou als ouder of voor je kind is? Neem onderstaande tekst door of neem direct contact met ons op.

Voor wie?

Opvoeden is een bijzonder vak, waar helaas geen vaste handleiding voor te downloaden is. Elke dag heb je het beste met je kind voor, maar toch ervaar je bepaalde situaties waar je graag verandering in zou willen zien, bijvoorbeeld:

  • je krijgt een heel onaangenaam gevoel bij het aangeven van grenzen
  • je moeite hebt met de angsten en/of emoties van je kind
  • je voelt je soms machteloos of onbekwaam en ze het graag anders willen doen maar je weet niet zo goed hoe
  • je aan het eind van de dag opgebrand bent
  • je merkt dat je de grip op je kind langzaamaan verliest
  • je graag een betere relatie met je kind zou willen
  • je graag extra ondersteuning in de opvoeding wilt, etc

Dan ben je bij Beresterk op het juiste adres! Vanuit een NLP kindercoach traject werken we samen met ouders en kind. Het kind zal een op een met een coach stappen gaan zetten, echter zal de ouder ten allen tijde ook coachbaar moeten zijn. De oplossing gaat verder dan de 4 muren tijdens de coachsessie. Gezamenlijk kunnen er hele mooie stappen gemaakt worden.

We bieden trajecten aan voor kinderen vanaf 6 jaar.

Tarieven

NLP Coachingsessie van 60 minuten: euro 80,-
Minimale afname van 4 sessies.

Wat is NLP?

NLP geeft je inzicht en invloed over wat er in je hoofd gebeurt (Neuro), hoe we dit vertalen in het dagelijks leven (Linguïstisch) en hoe dat zich uit in ons doen en laten (Programmeren). Het maakt je bewust van onbewust gedrag, gedachten of emoties die niet helpend zijn en geeft tools om de gewenste verandering te krijgen. NLP helpt daarnaast huidige situaties te onderzoeken. Het ontwikkelt een groei-mindset; de overtuiging ontstaat dat je invloed hebt op situaties, je kunt leren en je jezelf kunt ontwikkelen. Hierdoor leert het kind dat je zelf invloed uit kunt oefenen en weer regie krijgt over wat er speelt (gedachten en gevoelens). Daarnaast leren ze hoe ze invloed kunnen hebben op de wereld om hen heen; het ontwikkelen van vaardigheden. De NLP-technieken en oefeningen sluiten aan bij de belevingswereld van kinderen en zijn eenvoudig te doen. Door de praktische toepassing, werkt NLP ontzettend goed bij kinderen. Het biedt succeservaringen en het zelfvertrouwen groeit. Dat gun je toch ieder kind?

NLP Kindercoach ervaringen